Echo

Är ekar det praktiskt taget tomt. Ja, vart ska man börja då da? Det känns som att jag hunnit med både
mycket och lite på samma gång. Jag har hoppat och ridit Danni för sista gången innan de åker iväg på sommarbete. Jag var även iväg och såg på 30 Seconds To Mars, åkt i båten, solat etc..
 
Nu känns det mest som att tiden rinner iväg och kanske är det för att jag vill att tiden ska gå snabbare. Längtar så efter att få åka ner till Falsterbo och se på alla fina hästar och shoppa loss. Sedan ska jag även iväg på äventyr över landgränser och hav men tänker ta det när det är mer aktuellt. Det ska iaf bli väldigt roligt!
 
 
 

Hela sommaren i bilder

Vill ni läsa en blogg med mycket bilder och superbra uppdattering? Då tycker jag att ni ska klicka er in på Helasommarenibilder.blogg.se. Vi är ett par i skolan som bestämt oss för att försöka fånga, precis som titeln säger, hela sommaren i bilder. Ni kan hitta mig där som Emma 2.0. Hoppas ni kikar in :D  

Snart är det lov!

Idag skrev jag mitt allra sista prov i ettan. Det känns lite konstigt att tiden gått så fort men det ska såklart bli skönt med lite vila och lov. Efter provet sprang jag runt på stan för att leta efter en klänning till avslutningen som är på onsdag. Jag köpte även ett par ridbyxor och lite annat. Nu sitter jag och laddar till Top Gear i väntan på att åka till stallet när regnet lagt sig.
  
 
 
 

Småpyssel i stallet

Idag har jag varit och hjälpt till med att bygga fram hoppbanan till KM som går av stapeln imorgon. När jag ändå var i stallet passade jag på att fixa och smörja Dannis saker. Därefter cyklade jag hem och fixade mina egna saker. Det är så rofyllt och mysigt att vara i stallet på helgerna och fixa med små saker. Ska försöka ta mig mer tid till sånt nu.
 
 

Lycka!

Danni måste ha ätit lydighetsflingor igår morse för hon var så lydig för skänkeln igår. Vi hoppade lite terränghinder i skogen efter uppvärmningen på utebanan. Jag tror att en viss liten ponny uppskattar att vi är ute mycket mer nu för öronen är frammot slickade och ögonen lyser på henne när hon får komma ut i skogen! Jag blir lycklig ända in i själen av att se sådan glädje.
 

RSS 2.0