Nature

Tänkte bjuda på lite bilder som jag tagit








Den över är en av mina absoluta favoriter













© på alla bilder

Fredagshoppning

Som sagt var Danni jättefin igår. Kändes supert efteråt. Vi red fram lite självständigt i skritt och trav där jag flyttade henne lite för skänkeln. Sen red vi fram i galopp. Annette gav mig tipset att nu när hon trycker sig innot så kan jag komma före henne och svänga själv innanför. Det funkade jättebra, då slapp man mota ut henne och lägga massa energi på det och hon förstod till sist att det inte var lönt att försöka trycka sig innot och då kunde jag rida längre och längre ut. Så det blev som att rida en lite mindre fyrkant. Hon släppte till och med till och trampade riktigt bra under sig stundvist. Sen travade vi/hoppade fram liten innan vi gjorde en liten bana. Vi red upp på medelinjen och fattade galopp och sen var det skritt innan C, sväng till höger och ut på diagonalen och ett hinder där med. Gjorde en volt efter sista hindret då man slapp känslan att att hon välte sig innot. Det gick riktigt bra. Hon hoppade supert och kändes väldigt fin för skänkeln men hade samtidigt ett sug i tyglarna. När vi travade av kändes hon fin och avspänd.

Så skönt var det! Kändes som att vi varit i en rejäl svacka den senaste veckan men nu känns det som att vi är tillbaka igen. Ska verkligen se till att jobba på galoppen och andvända mig av alla tips jag fått den senaste veckan.


Så fin plutte ponny!

Daniella var så fin idag! Skriver om hela ridpasset senare. Nu ska jag dejta kudden ett tag.


Ridbilder

Som vanligt ;) så blev det strul med kameran så bilderna blev rätt suddiga men kan bjuda på de få  bilder som blev bra. De är alltså från i Fredags.






Och så en liten failbild.
Detta var tyvärr det som inte var suddigt, kanske inte de roligast bilderna men men.

KUNG!

Som alla innan mig även skrivit, "Grattis Roffe!" Det är helt otroligt att han vann. Man kan ju inte låta bli att känna sig lite stolt som ryttare just nu. Och att han vann med 44% av rösterna! :D Jag röstade så mycket att jag nog inte vill titta på räkningen.. Haha, nejdå men man blir ju så glad när en person, som jag tror en av de personerna som verkligen har rätt att representera den svenska ridsporten, vann. Go RGB go!


It's always darkest befor the dawn

Jag blir så trött på personer som måste lägga elaka kommentarer om vart annat. Fattar de inte att de sårar? Förstår de inte att det är människor på andra sidan skärmen som faktist tar åt sig? Är de personerna som skriver de elaka kommentarerna så avundsjuka att de måste säga något elakt? Och det gäller inte bara på internet. Folk lägger så onödiga kommentarer och uttrycker sig så fel även i verkligheten. Den personen som hör dem får ju dåligt självförtroende. Jag tycker att alla ska tänka till på hur de uttalar sig, för vissa saker sårar verkligen!

Men jag vill också peppa alla personer som tänker frammot och ger bra uppmuntrande kommentarer. De som peppar och får en att jobba vidare. Ingen person klarar att ta hur mycker skit som helst, men en person kan ta åt sig så mycket mer possetivt! Jag vet att jag hade gett upp om jag inte fått höra det possetiva i vissa sitvationer.

Alla vill få höra possetiva saker, alla vill veta att det går frammot. Man behöver höra det! Det gör att man orkar kämpa vidare. Så alla ni där ute som ger feedback och peppar, ni ska veta att ni är guld värda! Fortsätt!


Photo shoot

Jag gick ut och provfottade lite med vårat nya objektiv och jag blev riktigt nöjd med resultatet.








Dagens favorit ↑





Sneak peak

Sneak peak på dagens fototur


Walking in my winter wonderland

Det är helt galet vad vädret skifftar just nu. I morse var det glashalt och nu ligger ett vitttäcket över marken. Det är lite svårt att tänka sig att igår var det spöregn och att ända fram till kl 12 idag var det bara på marken! Så det har alltså snöat en hel del här i Stockholm. Riktigt bus väder är det utomhus men hur mysigt är inte det?

Idag blir det hoppning för hela slanten. Längtar nästan ihjäl mig, trotts att det blir att trottsa iskylan. Om allt går som planerat så följer min kompis somsagt med och fottar lite. Då kommer de upp på bloggen såklart :) Hade även tänkt visa lite bilder från USA resan så fort jag får tid. Men nu ska jag dra på mig några kilokläder så att jag är redo inför vintervädret.

Designfunderingar

Sitter och fnular lite ideer till designen. Just nu sitter jag ju med blogg.se's vanliga design, och den är ju inte något att hänga i granen dirket. Jag har inte velat göra en egen då jag har velat ha lite nya bilder. Nu hoppas jag att min kompis kommer med och fottar på Fredag lite så att det blir lite nya ridbilder men först får vi se hur bilderna blir, kanska får med mig filmkameran också så blir det lite movietime också. Men jag måste ju ha lite inspiration och vem är inte bättre att fråga än er? Så vad tycker ni att "vår"designen ska se ut? Jag blir jätteglad över lite feedback :)

Lite exempel på inspirationen jag har just nu även om de är lite somrigare








Äntligen hemma!

Igår kväll kom jag äntligen hem. På köpet har jag fått jetlag men gud vad skönt det är att vara hemma igen. Jag har haft det jättebra och har laddat om batterierna lite till ett nytt år. Hoppas ni har haft ett riktigt bra jullov :) Nu ser jag fram emot ett nytt härligt år :D

Spooks

Är det bara jag som förälskat mig i de härliga Spooks kavajerna? Det är inte jätteofta som man hittar figursydda kavajer. Dessutom har de snygga färger också, svart, brun, blå etc. Jag skulle lugnt kunna se mig i en men de är ju så ruskigt dyra och desstom växer jag så de är nog de jag lägger pengarna på. Men man kan iallafall inte låta bli att älska dem! Jag gillar speciellt de små vita detaljerna på kavejerna, de gör att de sticker ut i mängden och ger ett mer ungdomligt utseende. Gillar ni Spooks kavajerna eller inte, isåfall varför?


RSS 2.0