I'm a ninja!

Gammal bild
Jag valde inte riktigt rätt tidpunkt att ta en liten bloggpause kände jag, så fort jag klickat upp inlägget så kom skrivsuget tillbaka. Tänker dock ta det lite lungt på bloggsidan ett tag till. Som sagt jag vill hinna komma in i alla rutiner och lära känna min klass etc. Jag tycker att skolan är väldigt viktig både socialt och då den är dörren till din framtid.
 
Vi ska precis sätta oss och se en film, antigen Battleship (som verkar awesome(!) eller Iron man 2. Jätteintressant, right? ;) Igår skrittade jag iaf ut på Danni. Satt och pratade med Malinda nästan hela vägen, tror att alla i skogen trodde att vi inte var kloka så mycket som vi pratade ;) Danni skötte sig exemplariskt, som vanligt. Mjuk och fin var hon.
 

Update

Hejsan lilla bloggen :) Det har hänt lite saker sedan sist, bla har jag börjat mitt första gymnasieår. Har varit väldigt trevligt och alla verkar vara väldigt schysta. Annars har jag ridit på Danni och ägnat tid att försöka ställa om mig efter "skolklockan". Huah, vad svårt det kan vara! ;)
 
Nu när skolan har börjat så vill jag lägga mycket tid på skolan och lära känna mig klass etc. vilket gör att jag inte kommer blogga i lika stor utsträckning. Ärligt talat så har jag tappat glöden lite, det är så mycket som händer runt om en och så, som är viktigare. Men vi kanske ses snart igen när allt lugnat ner sig lite.
 

Sista sommarlovsdagen

Idag är sista sommarlovsdagen och imorgon börjar skolan igen. Är väldigt nervös men tror att det blir supert iaf :D Har varit iväg och köpt nya jeans och kollat runt lite i affärerna inne i stan idag. Blir förresten inte klok på vädret, det var så himla varmt mitt på dagen och nu spöregnar det och är riktigt grått ute, brr! Får se vad morgon dagen håller, hoppas nästan på lite regn när man måste sitta inne hela dagen ;)
 

"There's some good in this world mr Frodo, and it's worth fighting for"

 Igår fick jag äntligen sitta upp på fina Danni :) Det var så kul att sitta på en ponny man kan knapparna på och litar till det fullaste på. Vi skrittade ut och myste men jobbade henne på de raka sträckorna, böjde och flyttade undan lite smått. Hon var lika fin som vanligt men lite flås behövs såklart ;) 
 
 

Vill du flytta in?

Jag brukar inte vara väldigt förtjust i mycket bling eller pärlor men jag har faktist kärat ner mig i ett pärlpannband. Det är Glen Gordon's ursnygga Ariel. Har inte haft några planer på att utvidga min pannbandsgarderob med ett pärlpannband men om det blir ett så är det detta som står först i kön ;)  
 

Turborulle all day

Idag har det varit full rulle hela dagen. Började den med att sitta barnvakt en liten stund och cyklade sedan hem för att byta om och åka för att träffa Malinda. Vi fortsatte i samma anda och skyndade vidare till stallet. De skrittade även ut så då följde jag med ut på promenaden. Blev nästan lite powerwalk när man ska hänga med storhästarnas enorma (!) steg ;) Klappade lite på Danni också, så söt hon är alltså :D Mina ben är rätt arga på mig just nu men det är bara att ladda om för imorgon börjar det om igen. Awesome! Haha :)
 
 
 

Höstens nyheter

Nu har Kingsland och Schockemöhle lanserat sina vinterkollektioner och de ser väldigt lovande ut! Jag tycker att båda ser ut att vara ett strå vassare än förra årets kollektioner.
 
Här är några utav sakerna jag föll för vid första anblick

Emma

Hej på er! I Måndags så fick jag äntligen se lilla Daniella igen :) Hon var sig lik dock med en något mycket större mage. Hon verkar ha haft det väldigt trevligt på betet kan man säga ;) Det var iaf igång skrittning som stod på schemat och jag fick sitta upp på lilla fina Emma. Höll på att garva ihjäl mig när jag fick veta det; Emma på Emma X) Men det var verkligen skönt att få sitta upp på en ponny igen och få träffa alla kompisar i stallet. Så vi skrittade alltså ut och myste mest. Jobbade henne lite och hon svarade fint, annars var det chillmode on resten utav turen. 
 

Pictures

Några fler godingar ifrån Björkängs Gård :)
 
 
 
Åå ponnyskrutt! Här ser man också hans supersnygga lackade nosgrimma :) Come to mami

Ponny SM

Så nu har jag äntligen laddat upp bilderna på datorn ifrån SM. Hittade inte överföringssladden trotts att den låg exakt där den brukar ligga X) Här är iaf några av bilderna som klickades.
 
 
 
 
 

Shopaholic

Höll på att smälla av när jag såg dessa "stövlar" (sko+chaps) för några dagar sen. Så fruktansvärt snygga är de! De är ifrån Freejump och bli dina för runt 2000 kr. Jag är riktigt sugen på dessa men själv gillar jag stövlar bättre men de hade varit perfekta att slita lite på ;) Vet dock inte hur stödet är i dessa eller hur kvalitén är på dem. Är det någon av er som har dessa eller vet hur de är? 
 

Torsdags bestyr

Go'dagens kära läsare! Idag har jag varit den riktig degklump och inte gjort många knop. Såg Bolt springa och såklart finalen utav dressyren. Jag har fått mig ett nytt litet favorit equipage nu också: Fuego och Juan Manuel Munoz Diaz. Fuego är en P.R.E. med riktigt häftiga gångarter! Imorgon ska jag och mamma åka in till stan för att handla lite till skolstarten, annars är det rätt lugnt här hemma. Men på Måndag startar ridningen igen och jag får se lilla Danni! Åå vad jag saknat henne :) 
 
Prinsessan ♥

The dark knight rises

Bytte precis om till mjuksbyxor och hoppade ner i soffan efter en riktigt rolig dag. Träffade Felicia, hon som var med på ponny-sm, och vi var och såg The dark knight rises. Det finns egentligen bara ett ord för den filmen: amazing! Den var späckad med action, precis som det ska vara ♥ Dessutom slutar den på ett väldigt genomtänkt sätt vilket sätter griller i huvudet på mig. Kan det komma en till? Rekomenderar iaf alla att se den. Rusktigt bra film! :D
 

Bästa sättet att avsluta

Dagen har varit awesome, berättar mer sen och visar bilder, och avslutar nu på det bästa sättet! Sitter och tittar på Sagan om Ringen och käkar godis och jordgubbar ♥ kan denna dagen sluta bättre :) Visste ni att min förra engelska lärare är med i filmerna btw? 
 
Från Falsterbo '11

Horse tv

När vi var i Kroatien så hade de en italiensk kanal. Den heter Class Horse TV och på den stod tv:n på varje gång den stod på. Den visade en massa olika inslag, dokumentärer, tävlingar etc. Variationen gjorde att till och med mina föräldrar ville titta på den, och det är en stor bragd ska jag säga ;) haha. Och det var endast  hästrellaterade ämnen på Horse TV, till och med reklamen var strikt hästrellaterade. Jag har för mig om att det var snack om att det kanske skulle startas en sån här kanal i Sverige. Det hade varit riktigt roligt tycker jag :) För visst har hästsporten rätt till en egen kanal också? :D
 

Spontantripp

Imorgon åker jag och en kompis på en liten halvt spontan tripp till Årsta-Runsten för att kolla på ponny-sm som hålls där i hoppning. Ska bli riktigt roligt att få kika på alla duktiga equipage :)
 
 Bild ifrån Falsterbo förra året

Mupparna

 
Bjuder på en bild ifrån Björkäng. Haha älskar att Silver tittar in i kameran ;D

OS - igen

Nu sänder Svtplay ifrån dressyren som börjar idag. Förlåt om det blir lite mycket OS men jag älskar verkligen det ;) 
 
Appropå ridsoprt så tykler jag att denna är klockren! Hahaha :D 
 
 
 
 

RSS 2.0