Silvermedalj!

Ååå vad roligt, Sara vann silver i fälttävlan efter en nagrelbitande sista hoppning :D

Svaren ifrån frågestunden!

Vad är det bästa du vet att göra? :)
Skratta, vara med kompisar och vara i stallet med allt som hör till :)  
 
 
 Favorit sångare, skådespelare? din största rädsla?
Min favorit sångerska är Florence Welch. Oj skådespelare är ett par men kortfattat är det Benedict Cumberbatch, Nicolas Cage, Christopher Waltz och Rowan Atkinson.
Jag är riktigt rädd för att bli biten utav en spindel och bli som Spiderman 
 
Vad är din största dröm?:)
Att få vara lycklig och lyckas med allt jag vill åstakomma i livet tror jag ;)
 
Gaaalnaste du gjort? Vad är det högsta du hoppat? Söt blogg :)
Oj du ingen aning! :P
Jag har hoppat 120/125 som högst :) 
Tack så mycket! 
 
vem har du som förebild?
Hemma så är det nog min lillasyrra och mina kompisar som kan påminna mig om att livet inte alltid behöver vara på blodigt allvar hahha! :D I ridningen så är det Kevin Staut
 
Ska du tävla nått med Daniella?
Favorit minne? : D
Jag hoppas det, men vi får se hur det går nu efter betet ;)
Ojojoj! Den var riktigt svår. Ett är nog en ridlektion på Daniella när allt verkligen var riktigt bra! De lektionerna ger en en så stor boost frammot :D
 
 
 Busrida/hoppa
Dressyr på tv/hoppning på tv
Busrida - Det är så kul att få släppa lite på "finridningen".
Dressyr på tv - Det är så inspirerande att se dressyrryttare, hoppning tycker jag är häftigare att se live :)

Jajajaja!

Svenskt i toppen! Sara Algotsson vann terränghoppningen och Sverige ligger på tredjeplast i lagtävlingen inför morgondagens hoppning! Hoppas verkligen att detta fortsätter nu! 

Dramatik!

Just nu sänder Kunskapskanalen ifrån OS i London ifrån terränghoppningen och det startade med dramatik redan ifrån början med en avramling. Nu red precis första svensk  Linda Algotsson iväg. Nu får vi hålla alla tummar och tår för att det går bra för henne! :D
 
 

Slödagar

 
Har varit riktigt slö de senaste dagarna och bara vilat på stranden och läst. Är riktigt häktad på en bokserie och kan inte få ro tills jag läst den nya boken, men nu är missionet complete och ron har åter lagt sig ;) Just nu försöker jag att städa mitt rum ordentligt, garderoben fick till och med sig en genomkörare. Men eftersom jag är så lat som jag är så kommer jag väll inte bli klar på ett tag se evigheter. 
 
 

OS invigning!

 22.00 ikväll startar OS invigningen idag. Jag är riktigt taggad på att få se invigningen. Det är något magiskt med OS och speciellt invigningen, den öppnar liksom dörren för alla härliga prestationer. Dessutom är det ju så himla roligt att Rolf-Göran ska få bära den svenska fanan :) Så runt tio slaget kommer jag sitta bänkad framför tv:n 
 
 

Trashtalk

"Ååå men ungen kan ju inte rida!" "Jag skulle allt klara av den" 
Är inte detta något man hör väldigt ofta inom hästsammanhang? Jag vet att majoriteten utav alla som håller på med hästar tänker detta någon gång. Och ja vissa kanske rider bättre på en häst och andra bättre på andra. En ryttare med mer energisk ridning passar antagligen bättre på en lite slöare häst än på en pigg och vise versa. Men ska vi behöva stå ut med att någon ska kommentera varenda fel på en och hästen? Om man har något vasst att säga håll det inom er! Eller...? Vad tycker du? 

Jag lever!

 
Var ett par dagar sen jag gav ifrån mig något livstecken här men lever gör jag allt. Jag har som sagt varit ute hos min kompis Malinda och det var så skönt att träffa henne, har inte träffat henne sen skolan sluta. Fick även prova att rida på ponnyn hon hyr. Jättesöt ponny med en massa egen vilja haha :) Har även varit i Göteborg en sväng och åkt bergodalbanor! 
 
 
Saknar Danni riktigt mycket nu, hon ser väll ut som en köttbulle haha! 

Spice up the week

Idag åker jag till min kompis ut till hennes landställe. Har inte sett henne på hela sommaren så har längtat ihjäl mig! Och lite häst blir det också, halleluja haha. Ponnyn hon hyr står där.
 
Elisha, ponnyn jag hyrde två år sen :) Saknar skitungen  ♥

Härligt!

Ååå vad härlig denna dag har varit! Idag stack jag och och pappa på en tur runt Stockholm och besökte hästbutiker. Hitta en massa fint. Man fick ju tygla sig själv men fick med några saker, bland annat en John Whitaker keps jag suktat efter ett tag :) Sen gick vi och såg Snow White and the Huntsman. Den var faktiskt riktigt bra :D Damp precis ner i soffan och kommer nog sitta här ett tag, haha! 
 

Frågestund!

Nu kör vi på en frågestund. Fråga nu en massa!
 

Framgång

Hur definierar man framgång? Vad klassas som att ha lyckats eller åstadkommit något? 
Detta undrar jag verkligen då många personer endast ser de stora sakerna så som att vinna SM eller vinna sin första tävling. Borde man inte se alla framgång som något possetivt? Det kan vara något så litet som att lyckas rida i en lugn galopp men det är framgång och enligt mig ska det också tas upp. 
 
Allt för många tycker jag ser ner på sina framgångar. Vi ser inte hur långt vi verkligen har kommit. Jag vill faktiskt ta upp min och Daniellas framgång inom galoppen. Daniella trycker sig väldigt mycket innot i galoppen och det har tagit lång tid att endast kunna rida på en volt i galopp. Det är något som låter som en baggis men i början var det inte det. Det tog tid och tålamod från alla vi som ridit henne. När vi ändå är inne på detta spåret så vill jag ge en stor eloge till speciellt ridskoleryttare. Vi rider inte hästarna varje dag och allt tar då automatiskt längre tid. Men vi utvecklas och man kan se lysande exempel på att alla utvecklas! Allt tar bara sin tid. 
 
 
Så varför ser folk ner på sina framsteg när man ska vara stolt?! Vi ska lyfta på våra huvuden och säga; jo jag har åstadkommit något, jag har faktiskt lyckats. Allt som är ett steg i rätt riktning är något att vara stolt över. Man ska inte behöva tänka något negativt för att man inte rider medelsvår eller kan göra perfekta öppnor. Vi är awesome och kommer alltid att vara det för vi gör alla framsteg och vi kan göra allt vi ger oss fanken i.
 
 

Inspiration?

Efter att ha varit utan en dator i vad som känns som en evighet så har jag ett grymt bloggsug! Men vet ärligt inte vad jag skulle kunna hitta på att skriva om. Sååå... any ideas? Kanske drar igång en frågestund eller liknande, men kom jättegärna med lite förslag :) 
 
 
 

Tjohej!

Hej på er! Nu har jag äntligen kommit hem. Vi överlevde flygturen, trotts att vi flög två gånger på fredag den 13:de! Idag har jag inget speciellt på schemat utan ska bara chilla och äta svenskt godis. Utomlands finns verkligen inget gott godis!
 

Croatia

Mornin'! Idag släpar jag mig ut i bilen i ottan för att åka till varmare strök. Ganska skönt nu med tanke på hur vädret varit den senaste veckan ;) Vi ses om en dryg vecka! :D
 

Snyggoponnyn!

Här kommer några bilder ifrån lägret. 
 
 
 
 
 
Jag fullkomligt älskar ljuset på bilden ovan ♥
 
 

Stöveldilemma

Just nu sjunger mina stövlar på sista versen. De har slitits hårt dessa två år Men nu börjar det bli dags att lägga dem på hyllan. Så nu är mitt problem; vilka ersättarna ska bli. Min ena rumskompis på lägret hade ett par nya Tretorn Falsterbo GTX och jag blev riktigt sugen på ett par. Men jag tycker ändå att läderstövlar är ruskigt snygga. Gud vilket i-landsproblem... ;) men det tåls att tänka på. Dessa är iaf de jag tänkt på för tillfället
 

Ryser

Tycker verkligen att ni ska lyssna på dessa låtarna. De är fruktansvärt fina! 
 
 

RSS 2.0