SIHS och jackor

Ja, snart är det dags! När man är där så är det roligaste att kolla på alla fina ekipage och uppfrädanden. Men jag uppskattar också att gå och kika på all utrustning, alla kläder, namnskyltar.. etc. I år så har de flyttat mässan till Söderstadion vilket betyder mer shopping ;) Jag är i behov av en ny vinterjacka så det står högst upp på min prioritetslista. Har kikat runt lite ock fastnade för två stycken. Båda kommer ifrån Spooks. De ser riktigt varma och sköna ut samtidigt inte alltför klumpiga. Något jag verkligen ogillar är när jackor blir byltsiga och klumpiga, då fryser jag hellre än rider med dem. Men inget är skrivet i sten, får se om de finns och prova dem. Sedan får vi se om det blir nått jackköp. Får hålla tummarna för det iaf ;)  
 
 

Youv'e got the love

 
Känner mig verkligen som en zombie idag, har nog dragit på mig en ordentlig förkylning. Jag har försökt att ta det lugnt idag och gjort lite läxor. Tror att det blir en lika lugn kväll framför en bra film :) Sitter och lyssnar på Florence på högsta volym, vilket alltid får mig på så bra humör.
 
Igår tränade vi på kombinationer. Jag och Danni var inte riktigt på samma sida igår. Danni tryckte sig innot och var allmänt lite stoig. Men vi kämpade på och det gick helt okej.
 Det är bara att fortsätta och kämpa.
 
Efter ridningen fick Danni hoppa i sin pyjamas och sen satt jag och myste med henne ett tag. Jag ver helt ensam i stallet och kunde verkligen njuta av stunden. Sådana stunder är overdeliga och man känner verkligen hur mycket jag älskar den där lilla ponnyn.
 

Anropar jorden

Åå, hade tänkt gå och sova nu men är helt slut i kroppen, orkar inte resa på mig ;) Känns som att jag är påväg att bli förkyld. Rätt bra prickat ändå, bara en dag till skola sen helg! I måndags var det ingen ridning så har inte så mycket att berätta. Har pluggat hela veckan och ska försöka beta av lite till i helgen så att det blir lite skönare nu när det ändå snart närmar sig jul.
 
Snart är det ju dags för Stockholm Horse Show! Gud vad jag längtar till det. Jag kommer vara där under hela lördagen. Nu ska här shoppas, haha :) Kommer ni vara där? Längtar efter den helgen så otroligt mycket, då är det ju även första andvent så då kan julbaket och pysslandet börja. Låter kanske lite fjantigt att inte börja nu men jag har fått för mig att det måste bli december först ;) Nej nu ska jag gå och sova.
 

Kanonkulan!

 Igår hoppade Danni som en riktig kanonkula! Vi började med att hoppa över en vattenmatta, hon tittade på den en gång och sen var det inget med det :) Sedan gick vi över till att hoppa ett kryss på en kort diagonal och över ett räcke på andra långsidan. Danni hade lugna men kraftfulla galoppsprång och lyssnade verkligen på mina förhållningar. Detta gjorde att jag kunde bestämma avstånden. Om jag t.ex. kände att vi inte skulle få plats med ett galoppsprång till så tryckte jag av henne. Det gjorde ridningen så mycket lättare när jag visste att hon verkligen lyssnade på mig.
 
I slutet hoppade vi en liten bana och hon flög verkligen! Jisses vad den ponnyn kan hoppa
 
Bild från förra vintern :)

Soo lazy

Idag har jag inte gjort många knop. Har varit helt slut i kroppen pluss rejält med träningsvärk och blåmärken över knäna efter gårdagesn gympa. Vem visste att indian smyg var så jobbigt ;) Imorgon slutar jag lite senare då jag har utvecklingssamtal  vid ett. Det ska bli intressant att veta vad lärarna tycker och så, själv trivs jag väldigt bra i skolan och med mina lärare. Man får väll hoppas att de tycker likadant, haha! Nej men jag är faktist ganska taggad på utvecklingssamtal. Imorgon är det även hoppträning! Känner verkligen att jag behöver det. Måste få släppa alla tankar och leva lite i nuet och bara njuta. 
 
 Känns som att det var längesen jag la upp en ny bild, så bjussar på en ifrån i sommras.
O yes, high quality
 
  

Grey's

Nu ska jag ta och sätta mig och kolla på senaste avsnittet utav Grey's anatomy. Ah, har väntat i evigheter känns det som ;) Haha, det är bland det viktigatse som sker (efter ridningen såklart) i veckan! Jag har inte överdrivet mycket i skolan just nu men det är tillräckligt för att hålla mig sysselsatt från morgonen till kvällen. Denna veckan är iaf väldigt skön då jag slutar vid ett varje fram till helgen.
 
I ridningen går det lite sådär får jag väll säga. Danni går som bäst på hoppträningarna då vi har haft övningar där hon verkligen måste tänka och lyssna på mig. I dressyren har vi faktist hoppat de två senaste gångerna. Det har väll inte gått jättebra men helt OK. Mer kommer i helgen då jag tänkt skriva av mig lite :)
 

The overambitious

När jag kom hem ifrån Malinda hade min lillasyster och pappa gröpt ur en pumpa. Vi var dock lite efter med halloween, så vi gick all in som tröst. Det blev ett väldigt överambitiöst arbete men här har ni iaf resultatet utav min sida av pumpan.
 

RSS 2.0