YOLO eller...?

 
No description needed ;)
YOLO!

Lucky Monday

Vaknade verkligen på rätt sida idag. Jag var jätteglad redan när jag vaknade och jag studdsade nästan upp ur sängen. Dagen fortsatte på samma positiva sätt. Lektionerna lekte fram och jag skrattade mig genom rasterna. När jag kom ham pluggade jag och åt innan jag studdsade till stallet. Lektionen gick bra men det var inte det som betydde något utan att bara få vara i stallet och nära Daniella gjorde mig ännu gladare, om det nu var möjligt.
 
Jag vet inte varför jag har denna känslan just idag men jag vill ta med mig den hela veckan. Kanske är det för att det finns så mycket att se fram emot de kommande veckorna. Prov och inlämningar men också skidresa och öppethus på gymnasiet etc. Jag känner mig verkligen redo för dessa veckor och jag kan inte vänta till de kommer. Låter kanske lite konstigt att se fram emot prov och liknande men idag gör jag verkligen det. Så slutligen vill jag verkligen dela med mig av denna underbara känsla till er!
 
Never give up on your dreams!
 
 
 

Lite smått och gott

Hej på er!
Tänkte börja med att berätta hur det gick i måndags på ridningen. Det gick väldigt bra måste jag säga. Vi red självständigt så jag tränade på att få mer tryck i bakbenen. När jag ridit fram så började jag med att rida i ett lite högre tempo för att få lite "medvind" och för att Daniella skulle hitta frammot bjudningen. Jag tror att Danni tyckte att det var lite roligt då hennes öron pekade sprikrakt frammot. När frammotbjudningen kom mer naturligt började vi plocka upp henne men försökte hålla kvar trycket och frammotbjudningen samtidigt som hon skulle "stampa av" mer, alltså blir kvickare i bakbenen. Vi körde i etapper med vila emellan då hon inte riktigt har orken till att gå så en hel lektion än. Efter ett tag tyckte jag att hon var riktigt fin. Bra i formen, bra frammotbjudning och kvickare bakben. Körde även lite galopp där vi gasade lite för att sedan samla upp och sakta av innan hon fick för sig att trycka sig innot. Man måste hålla henne sysselsatt hela tiden i galoppen ;) Så sammanfattningsvis kan man säga att jag är väldigt nöjd.
 
Efter fredagens lektion var jag inte lika nöjd. Det gick helt ok men den bleknar lite i gemförelse till måndagens träning. Iaf hoppade vi lite kombinationer med varierande avstånd. Fick till några språng som var ljuvliga då hon verkligen hoppade igenom kroppen. Annette tyckte att hon hade fått ett bättre tempo mellan hindrena så ska sträva efter det i fortsättningen.
 
Lite mer allmänt kan man säga att skolan är igång igen. Så just nu består mitt liv utav att försöka pyssla ihop ett schema för läxor och annat plugg. Försöker verkligen prioritera nu och lägga vikt på de viktiga sakerna. På ett sätt längtar jag faktist efter det. Det är skönt med lite struktur och ordning ;)
 
Jag klickade hem båda Sherlock serierna förra veckan och de landade i brevlådan i torsdags. inte så svårt att lista ut vad jag gjort min lediga tid i helgen haha! Nej men såg sista avsnittet idag så det säger väll ganska mycket :P De är så fruktansvärt bra så kunde inte låta bli. 
 
Nej men nu ska jag faktist sluta skriva. Undrar verkligen om någon orkar läsa allt det här, kaka till den isf :D Avslutar iaf med ett par gamla godingar :)
 
  
 
 

En perfekt lördag?

Idag lyckades jag sova i hela 12 timmar! Gick och la mig direkt efter träningen och vaknade vid 10 på morgonen men det var verkligen värt det. Kanske har man lyckats få bort det värsta utav jetlagen nu ;)
 
Idag har jag total städat hela mitt rum. Skönt att få det gjort nu när skolan dragit igång. Det blir så mycket trevligare att plugga när det är mysigt runt omkring en. Belönade mig själv med att göra egen pressad apelsinjuice och titta på lite tv. Jag ska snart börja göra middag med min syster och sen väntar kanske nån bra film :) Kanske inte världens mest produktiva lördag men en utav de skönaste. Sånna här dagar gillar jag, inga krav eller måsten utan bara saker som jag vill göra.
 
Avslutar med en riktigt härlig bild :)

Happiness hit her

"Happiness hit her like a training on a track"
 
Igår drog tidningen igång för mig. Det var riktigt roligt att få träffa Danni igen! Har saknat lilla köttbullen ;) Det var faktiskt ett riktigt bra pass igår. Innan lovet fick vi inte riktigt till det. Passen var bra men det kändes inte tillfredsställande när man satt av. Jag är perfektionist och jag har svårt att bli nöjd. Men igår gick det iaf väldigt bra tycker jag. Var på mig själv med att rida ordentligt och vara konsekvent. Danni var duktig och lyssnade riktigt bra. Hon var mycket stadig i formen och trampade under sig väldigt fint. Det var nån gång under lektionen som hon började trycka sig innot men det löste sig snabbt efter lite sidförande arbete. Nu ska vi fortsätta att bygga på denna grunden och arbeta med att få henne kvickare i bakbenen och jobba med galoppen. 
 

Home sweet home

Har inte skrivit på ett tag då jag varit borta över lovet. Vi var i Thailand och Kina. Det var väldigt skönt, speciellt hotellfrukostarna, haha nej men det var skönt med lite värme :)
 
Vaknade vid halv 7 och kan verkligen inte sova, antagligen pga jetlagen,  så tänkte passa på att säga hej här iaf. Idag är det lite skolarbete, som måste göras innan skolan börjar, som ska göras. Får se om jag orkar göra något ner idag. Nu ska jag kila ner och dricka lite te och njuta utav tystnaden ett litet tag :D
 

RSS 2.0