Halloween!

Efter att ha startat dagen med plugg så känns det riktigt skönt att få åka och träffa min bro. Vi ska fira att det äntligen är halloween. Själv älskar jag halloween med alla pumpor och allt godis ;) See ya'll later!

The Intouchables

Idag åkte min familj och jag iväg och åt middag och såg en film tilsammans. Vi gick och såg "The Intouchables." Det var verkligen en rörande film men själv blev jag riktigt förvånad då den var roligare än jag trott. Mycket roligare. Jag var lite små sur då jag trodde att det var en snyftfilm men det var en äkta komedi endast med en berörande tanke bakom; att vänskap kan komma uppstå kan komma ifrån de mest oväntade hållen.
Så om ni inte redan sett filmen, gå och gör det! Den är riktigt sevärd!

Ska jag skratta eller gråta?

Precis så känns det efter dagens lektion. Danni var väldigt pigg när jag satt upp och skrittade fram. Dessutom kändes det som att sitta på en liten b-ponny efter att ha ridit stora Pepino och Gulding. När jag började kort upp henne och kräva att hon skulle lyssna så blev fröken lite arg. Tryckte sig mot skänkeln och blev ostadig. Det var en väldigt konstig känsla då Danni i vanliga fall inte brukar vara så "lätt" att rida. Det var verkligen som att rida en b-ponny. Det blir inte bättre att bli irriterad utan jag försökte på henne att flytta för skänkeln istället så fort jag la till den. Gjorde en fyrkant och bad henne flytta på rumpan vid varje hörn, nästan som en kvarts bakdelsvändning i varje hörn :) Detta gav resultat och hon började lyssna när jag la till innerskänkeln. Efter detta provade jag lite galopp och blev riktigt glad. Hon galopperade på det spåret jag la henne och höll sig där. Tror att det var mycket utav "bakdelsvändningarnas" förtjänst. Hon kändes mycket mjukare i bakbenen och kom under sig mycket bättre än vad hon brukar. Dessutom hade vi medvind ;) Så fort hon slutade lyssna gick jag ner till skritt och gjorde nån fyrkant och började om. Verkligen nöjd med galoppen idag. Efter detta var hon mer lyhörd och mycket mer lösgjord och var stadig i formen och hon trampade på ordentligt. 
 
Ja, det är verkligen blandade känslor nu efter. Är lite missnöjd men samtidigt väldigt nöjd med galopparbetet. Tror att det kan ha varit en såndär dag när hon kände sig lite extra stoig ;) Men härdan efter ska jag försöka fortsätta med fyrkanten då den verkligen gav resultat. :D
 
Lilla busungen :)

Did anyone say snow?

 Oui! Det jar snöat i Stockholm! Det började under torsdagen och höll på ända tills fredagsmorgonen. Snacka om att bli förvånad när man tittade ut och såg snöflingor komma farande ♥ Hästarna var, inte helt otippat, liiite misstänksamma ;) Jag fick sitta upp på Gulding idag, det var väldigt intressant. Har suttit på honom endast ett fåtal gånger innan. Idag blev jag ganska glatt överraskad. Han var relativt mjuk och trevlig att rida, lite vinglig men var lätt att rama in. Det som är extra kul med Gulding är att han är så positiv till arbete och vill alltid vara till lags. Vi gjorde lite utav det vi gjorde förra veckan, hoppa på en volt och som en liten åtta. Guling var lite slö men efter lite motande blev det fart i maskinen. Hoppa kan han iaf ;) dessutom har han en väldigt stor galopp, riktigt kul då den är väldigt vägvinnande det går så jäkla fort!! ♥ Efter att jag hoppat travade jag av honom och han blev riktigt fin, vilade på steget och slappnade av. 
 
En rolig grej var att jag fick rida på en stor häst i måndags. Oh herre jisses vad det rörde på sig! Kände mig som en liten myra där uppe :) Men det gick faktiskt över förväntan. Helt okej liksom ;) Att galoppera kändes som att rida på en mekanisk tjur, det gungade ordentligt! 
 
Idag har jag städare lite på mitt rum och lyssnat på musik i nån timme. Det är så sjukt skönt att få koppla bort allt och sjunga så högt man kan.... ikväll blir det nog lite plugg och sedan en bra film eller Big Bang Theory med godis! Hoppas ni får ett jättebra lov och njuter utav ledigheten :D 
 
 
 

Skyfall

Nu är det verkligen höst!
Jag har precis tryckt i mig lite mat och ska åka till stallet snart. Känner mig lite trött men det blir nog bra när jag kommer ut i kylan. Det är helt sjukt vad kallt det är ute nu! Nä nu blev det ett sånt där riktigt tråkigt inlägg... Jaja får väll ta igen det i helgen ;)
 
 
 

Den flygande köttbullen

Danni har gått under namnet den flygande köttbullen ett tag nu på fredagar av pretty obvious reasons. Idag kan jag säga att hon verkligen levde upp till namnet. Gisses vad pigg hon var! Det var inte lite krut i baken på henne. Hon flög i luften och var riktigt på hela tiden. Ganska skönt var det, då hon brukar vara det motsatta ;) Vi hoppade lite stutts upp på medelinjen och sedan en bana. Köttbullen flög som aldrig förr! Hon hoppade upp med ryggen och lyssnade på mina hjälper riktigt bra. Det var nästan så att man inte ville sitta av. Efter ridpasset fick hon en massa pussar innan hon fick på sig sin pyjamas :D
 
Hoppas verkligen att detta håller i sig. Då kommer vi sopa banan med motståndet ;D
 

Just keep following

 
Har jag sagt att jag älskar Florence + the machine? ;)
Jag kan verkligen inte sluta lyssna på denna låten, den sätter sig verkliigen på huvudet ;) Idag har jag suttit och pluggat men nu tycker jag att det är dags att jag tar helg och ägnar lördagen åt lite slappar tid. Tänkte bara bjuda på en låt som spelas over and over hemma hos oss ;)
 

RSS 2.0